.

Brianna Bayer Leverkusen Trøje ConradT

Brianna Bayer Leverkusen Trøje ConradT

På grund af at blive vist under blanketten, blev begge spillere straks udskiftet ved starten af ​​anden halvdel.
Tilsyneladende er denne kritik uacceptabel for Mkhitaryan-lejren. Hans agent, Mino Raiola, insisterede på, at den armenske spiller ikke havde kunnet udføre som forventet, fordi han ikke var 100 procent pasform. Raiola er sikker på, at Mkhitaryan vil være strålende, hvis hans tilstand er i orden. Manchester United vil Real Madrid trøje frigive ryggen Matteo Darmian i det kommende overførselsvindue. Provenuet fra salget vil blive brugt af de røde djæveler til at købe Monaco-forsvareren Fabinho.
Ifølge rapporterne Leggo Inter Milan klar til at tilbyde 900 tusind pund eller tilsvarende Rp 1,4 milliarder til MU at låne Darmian i januar 2017.
Inter sportsdirektør Piero Ausilio sagde, at det ville købe permanent Darmian i slutningen af ​​sæsonen, hvis hans præstation var tilfredsstillende. Overførselsværdi, der tilbydes Inter er 12 millioner pund.
Men Atletico Madrid trøje MU synes at ønske at fjerne den tidligere 26-årige Torino-spiller til en pris på 16 millioner pund.
Men uanset den aftalte pris, som MU allerede havde til hensigt at fjerne den rigtige tilbage italienske landshold var senest sommeren 2017. Udover Inter Milan er Serie A-klubben også interesseret i at rekruttere det er AC Milan og Juventus.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012