.

Erwin  TaneshaM

Erwin TaneshaM

roma tröjaDe slutar 30 poäng klar för andra placerad Aberdeen och 39 poäng före bittera Glasgow rivaler Rangers som slutade sin första säsong tillbaka i Skottlands topp flygning i tredje efter en 2-1 seger på St Johnstone på sista dagen.
Celtic kommer att avsluta hela säsongen obesegrad om de övervinner Aberdeen i Scottish Cup-finalen på lördag ett resultat som ger dem den inhemska diskanten som Rodgers bjuder till att bli europeisk vinnande chef Jock Stein och O 'Neill som enda chef i klubben s historia för att Chelsea tröja slutföra prestationen.
Mål från Leigh Griffiths och Stuart Armstrong i andra halvleken såg Brendan Rodgers-sidan bli den första sidan sedan Rangers 1899 att gå igenom en säsongskampanj oslagad i Skottland innan han lyfte upp en sjätte rakt Premiership-titel.
De är första laget som går oslagna över 38 matcher. De satte också in en ny rekordpoäng totalt 106 poäng och en ny målrekord på 106 mål som slog sin egen klubbrekord på 105 i 2003/04 under en annan nord irländsk chef i Martin O Neill.
De slutar 30 poäng klar för andra placerad Aberdeen och 39 poäng före bittera Glasgow PSG tröja rivaler Rangers som slutade sin första säsong tillbaka i Skottlands topp flygning i tredje efter en 2-1 seger på St Johnstone på sista dagen.
Celtic kommer att avsluta hela säsongen obesegrad om de övervinner Aberdeen i Scottish Cup-finalen på lördag ett resultat som ger dem den inhemska diskanten som Rodgers bjuder till att bli europeisk vinnande chef Jock Stein och O 'Neill som enda chef i klubben s historia för att slutföra prestationen.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012