.

Carin `VM Fotballdrakter NormanHa

Carin `VM Fotballdrakter NormanHa

liverpool draktDet er en tilnærming som Altidore ønsker velkommen, selv om han ikke ser ut til å benytte seg av det ekstra leewayet, som kommer i Carson en uke tidlig for å få en start på sesongen. vet hva treneren ønsker, og når han blir spurt om Klinsmann har endret seg, lar han seg le og rister på hodet.
Altidore er likevel det samme, selv om det faktum at hans dag bare slutter, snakker mye om hva han vil endre i Real Madrid drakt 2016. Fokuset er ikke så mye på å få flere mål eller hjelper, selv om han håper at Det er sluttresultatet, men det bygger et bedre fysisk grunnlag for å unngå den slags mykvevskader som har nagged ham de siste årene.
Altidore, i aksjon her versus St. Vincent og Grenadinene, har høye forventninger til USA i 2016.
Årsskiftet 2015 inneholdt sikkert sin andel av frustrasjoner for Altidore, både på klubb og internasjonalt nivå. Det markerte hans retur til ligaen der han fikk sin start. Et raskt blikk på hans tall avslører en solid Bayern Munchen drakt avkastning på 13 mål i 26 league og playoff utseende for Toronto FC. For USA scoret han seks i 13 kamper. Men man var igjen med den tankefulle tanken at Altidore kunne ha gjort mer.
Bevilst, slike følelser har lenge vært knyttet til Altidore, fra den dagen han brøt inn med MetroStars som en 16 år gammel. De fortsatte gjennom en syv sesongspell med en rekke europeiske klubber.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012