.

Karissa Barcelona Trøje Charles

Karissa Barcelona Trøje Charles

Men hans præstationer i to sæsoner med Bianconeri gjorde Bianconeries ledelsesfornemmelse tilfreds. Dette anerkendes også af Beppe Marotta.
Den unge franske midtbanespilleres erklæring stilede straks påstanden om, at han ville forlade Juventus.
Den 22-årige nægter nyheder om at siges at have haft for at forsvare Barcelona, ​​selvom han indrømmede, at han også ville være glad for at spille sammen med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo engang senere.
Den unge Juventus midtbanespiller blev valgt til Napoli trøje FIFPro World XI-holdet i 2015, efter at have succesfuldt ført Juventus til italiensk Serie A scudetto, Coppa Italia og ind i Champions League-finalen sidste sæson.
Paul Pogba deltog i Ballon d 'Eller i Zürich, som senere blev vundet af Messi efter at have slået Ronaldo. Juventus er nu rygter om at overveje muligheder for at afhente en pålidelig romersk stjerne og en anden fra gigantene Real Madrid.
Juventus har stadig travlt med at jage ned spillere med midfieldspositioner. AS Roma s Kevin Strootman Liverpool trøje og Real Madrid s Mateo Kovacic rygter om at være under overvejelse af deres næste mål. La Vecchia Signora er klar til at fange dem efter en fejl.
De viste sig ikke at have kureret lige sådan. Det har været mange navne, der går ind i Juventus mål. Alle fansne ved også allerede, om de ikke har lykkedes at lande i Turin.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012