.

Albert Vm Fotballdrakte JohannaE

Albert Vm Fotballdrakte JohannaE

fotbolldrakter barnVed 27 kunne han vise seg å være et stort kupp for Torino.
Aston Villa] Lån: Et lån flytte vekk fra White Hart Lane kan være akkurat hva Anglo-Nigerian wonderkid Onomah trenger.
Mens ungdommer som Dele Alli og Harry Kane har blitt husstandsnavn på Tottenham Hotspur under Mauricio Pochettino, har Onomah sett sitt sesongmessige utseende i Premier League-svinnet fra åtte til fem til en siste periode.
Et lånskifte til Villa gir ham en ideell mulighet til å teste seg selv med jevne mellomrom, og hvis han Chelsea drakt ikke er oppe, bør Championship finne ham ut.
Forvent Midlanders å nyte flertallet av besittelsen i spillene de spiller, mens tilstedeværelsen av erfarne kampanjer som John Terry, Chris Samba, Steve Bruce og Glenn Whelan bør sikre både en kampanje og en utmerket veiledning for Onomah.
Alison Bender og Gab Marcotti diskuterer om å flytte til den kinesiske Super League ville være det rette trekket for Diego Costa.
Det mest begivenhetsrike overføringsvinduet i historien til den kinesiske Super League lukkes ved midnatt CST på tirsdag, før den nye sesongens start i helgen, og slutter to måneder med big-name-signeringer, Roma drakt mega-penger-avtaler og de villeste av spekulasjon.
Men mens de fleste overskriftene ble generert ved signeringen av Oscar og Carlos Tevez, samt spekulasjon over Wayne Rooneys mulige trekk, forvirret Kinas fotballmyndigheter et allerede forvrengt bilde ved å utarbeide nye regler i løpet av den første måneden av vindu som reduserer antall utenlandske spillere tillatt per klubb fra fire til tre, med tilleggsreguleringen at en kinesisk under-23-spiller også må vises i hver startlinje.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012