.

Freya  RalfAbt

Freya RalfAbt

Matteo Mancosu s knack för sena körningar innebär fokus på de framåtriktade spelarna kan låta den 31-årige italienaren glida markörer och hitta utrymme att komma före försvarare.
Montreal s andra mål var ett bra exempel på hur Piattis kreativa förmågor kan göra skador med Mancosu i andra änden. Mancosu har scorat fyra gånger i fyra playoff-spel för Impact-givande Biellos tro på honom och visar vidare varför benching Didier Drogba var det rätta valet.
Med tanke Barcelona tröja barn på Drogba, den ivorianska legenden nästan iced serien för Montreal i första benet, men han var okarakteristiskt slösig. Han kan inte vara den spelare han en gång var, men Toronto kan inte ta chansen att låta serien falla till fötterna för den 38-årige anfallaren. Vi lärde oss efter matchen vid den olympiska stadion att Drogba inte kommer tillbaka för 2017, som sätter upp en saga MLS Cup utseende i hans sista match om Impact lyckas hålla fast vid BMO Field.
Ben 2 i Eastern Conference Lazio tröja barn finalen sätter upp ett mer effektivt Drogba utseende, även om Toronto figurer har den övergripande fördelen när det gäller ytan. Efter att ha spelat det första benet på konstgjord gräs, flyttar serien till det naturliga gräset i Canadas nationella fotbollsstadion på onsdagen. Mästerskapet för kanadensisk fotboll spelades på fältet på söndag, men rapporter från Toronto föreslår skador på gräset var mindre än väntat.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012