.

Darcy  ArcherAb

Darcy ArcherAb

West Ham har uppenbarligen gått med i tävlingen för att signera Liverpool-anfallaren Fabio Borini.
Borini gjorde ett mål för Liverpool förra säsongen en svag retur från en spelare som tog 10 mål för Sunderland i 2013/14.
Hammarna berättas också i samtal för att underteckna Atletico Madrid-anfallaren Raul Jimenez, även om Benfica också har utsetts som ett potentiellt resmål för Mexikan.
Deras säsong har krympt dramatiskt efter sin lilla Manchester United tröja utgång i Rumänien, så det är svårt att se hur en extra anfallare kommer att förbättra saker på Boleyn Ground. Enner Valencia, Andy Carroll och Diafra Sakho bor redan i klubben. En fjärde framåt skulle bara komplicera saker.
Fabio Borini är på väg att lämna Liverpool med Fiorentina nära att föra italienaren framåt till sitt hemland.
Enligt Florensbaserade publikationen La Nazione är de två klubbarna ifrån varandra i sina värderingar med Liverpool och kräver cirka Real Madrid tröja £ 8million efter La Violas £ 5,5m-erbjudande.
Den 24-åring var Brendan Rodgers 'första signering som Reds manager sommaren 2012 men är nu out of favor efter ankomsterna denna sommar av Christian Benteke Danny Ings och Divock Origi.
Serie A-sidan förväntas öka sitt erbjudande med chefen Paulo Sousa, som förväntas träffa spelarens representanter i Italien under helgen.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012