.

Mae  VidaCons

Mae VidaCons

liverpool tröjaTurer till Stade Louis II på onsdagen måste Gunners vinna minst 3-0 om du vill vända om situationen.
Real Madrid behöver städa upp sin personal eftersom en av dem blev en förrädare och läckte viktig information till Manchester City. Detta är inte en hoax men visserligen av Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrini varnade Real Madrid, han har en spion i förvaltningen av Santiago Bernabeu.
Manchester City-chefen avslöjade att Madrids spion AC Milan tröja läckte till honom på morgonen innan halvtidens första etapp i Champions League förra veckan att Cristiano Ronaldo skulle vara frånvarande. Det betyder ca 12 timmar innan resten av världen vet att Pellegrini redan vet först. Och det kan ge honom tid att byta taktik och berätta för sina spelare.
Och Pellegrini, som hade tränat på de spanska jättarna för sex år sedan, tror att spionen också ger honom mer information om huruvida Ronaldo har blivit av med Arsenal tröja hamstringproblem före onsdagskvällens andra ben match.
Atletico Madrid bedömde hur man ska hantera ett lag lika starkt som Barcelona. Vad diskuterades den tidigare fotbollsspelaren om vad bristen på fästning Atleico och Barca trodde på en gång.
Tidigare Atletico Madrid-spelare Diego Forlan har nyligen gett sina skarpa kommentarer om chansen att Los Rojiblancos passerar in i Champions League semifinalen.

على صواب

 

البحث في الموقع

حوار

تابعنا على ..

  • Facebook: Dramamedia.net
  • Twitter: DramamediaNet
  • YouTube: dramamedia2012